Mökin ilmanvaihto

Mökin ilmanvaihto suojaa mökkiäsi kosteudelta

Toimiva ilmanvaihto suojaa rakenteita kosteudelta ja raikastaa mökin sisäilmaa. Jos mökin ilma tuntuu pitkän poissaolon jälkeen kostealta tai tunkkaiselta, voi syynä olla huono ilmanvaihto.

 

Ilmanvaihdon järjestäminen mökille saattaa kuitenkin aiheuttaa harmaita hiuksia: painovoimainen ilmanvaihto ei aina pelkästään riitä ja sähkökäyttöiset ratkaisut vievät paljon energiaa. Tällaisissa tapauksissa kannattaa tutustua ekologisiin aurinkoilmakeräimiin, jotka mahdollistavat tehokkaan ilmanvaihdon mökille.

mökin ilmanvaihto aurinkoenergialla

Aurinkovoimaa hyödyntävä ilmanvaihto

Aurinkoilmakeräin on oiva ratkaisu silloin, kun mökillä ei ole ilmanvaihtoa tai rakennuksen oma ilmanvaihto ei riitä. Lisälämpöä ja raikasta ilmaa puhaltava keräin poistaa tunkkaisen sisäilman ja hävittää kosteuden ilman sähköä.

 

Aurinkoenergiaa hyödyntävä puhallin on siis paitsi tehokas, myös ekologinen ja edullinen vaihtoehto, sillä ilmanvaihdon tuotantoon saatava energia saadaan suoraan luonnosta.

Miten mökin ilmanvaihto hoidetaan aurinkoilma-keräimellä?

Aurinkoilmakeräin on laite, jonka avulla mökin ilmanvaihto raikastuu auringon voimalla. Laite ottaa auringon tuottamaa energiaa ja muuttaa sen kuivaksi, lämpimäksi ilmaksi, jonka kone puhaltaa rakennuksen sisätiloihin.

 

SolarVenti aurinkoilmakeräimet on suunniteltu tehostamaan kosteuden poistoa ja tukemaan lämmitystä täysin ilman käyttökustannuksia.

Mökin ilmanvaihto aurinkoilmakeräimellä

Mukavuutta, lämpöä ja kuivaa ilmaa mökille edullisesti

Moneen mökkirakennukseen ei ole vedetty sähköjä ja vaikka olisikin, voi pelkällä sähköllä toimiva ilmanvaihto olla hintava vaihtoehto. Tällöin hyvä ratkaisu ilmanvaihdon järjestämiseen on aurinkoilmakeräin. SolarVenti aurinkoilmakeräimet on suunniteltu tuottamaan kuivaa ja raikasta ilmaa tehokkaasti pelkällä auringon voimalla

 

Valikoimastamme löydät ratkaisun niin isomman kuin pienenkin mökin ilmanvaihdon järjestämiseen.

Kiinnostuitko SolarVentin mökin ilmanvaihto-ratkaisuista?

Kiinnostuitko SolarVentin ilmanvaihtoratkaisuista? Ota rohkeasti yhteyttä, niin käydään yhdessä läpi, miten raikastaa ja kuivattaa myös sinun mökkisi sisäilma SolarVenti ilmanvaihtojärjestelmän avulla.