Autotallin ilmanvaihto

Onko autotallin ilmanvaihto jäänyt suunnitteluasteelle? Tiesitkö, että autotallin ilmanvaihto voidaan toteuttaa helposti ilman käyttökustannuksia yhden seinään kiinnitettävän laitteen avulla?

Muitakin vaihtoehtoja autotallin ilmanvaihdon tehostamiseksi on, mutta sähköllä toimivat ilmanvaihtojärjestelmät voivat tuntuvat raskailta vaihtoehdoilta tilaan, jossa oleskellaan vähän.

Tutustu SolarVentin patentoituun ilmanvaihtojärjestelmään, joka toimii pelkällä auringonvoimalla täysin ilman sähköä.

Valitse sopivan kokoinen ja tehoinen malli erikokoisiin kiinteistöihin

Autotallin ilmanvaihto-järjestelmällä saat yhden lisätilan taloon

Autotalli voi olla paljon muutakin kuin pelkkä auton säilytyspaikka. Autotalli voi toimia myös työskentelytilana erilaisten remonttien ja korjaustöiden aikana.

Joillekin taas autotalli on paljon enemmän: aivan kuin yksi lisähuone taloon. Siellä oleskellaan ja vietetään aikaa, ihan niin kuin kodin sisätiloissakin. Ja mitä enemmän tiloissa vietetään aikaa, sitä tärkeämpää on toimiva ilmanvaihto ja hyvä ilmanlaatu.

SolarVentin ilmanvaihtojärjestelmän avulla huolehdit autotallin ilmanvaihdosta täysin ilman sähköä ja käyttökustannuksia.

SolarVentin mallistosta löytyvät erityisesti kellaritilojen tuuletukseen suunnitellut laitteet

Autotallin ilma raikastuu aurinkoilmakeräimellä

Aurinkoilmakeräin on nopea ja helppo ratkaisu autotallin sisäilmaongelmiin. Aurinkoilmakeräimet ovat suunniteltu erilaisten tilojen ilmanvaihtoon ja ne toimivat ekologisesti pelkän aurinkoenergian voimalla.

Kun aurinko paistaa, aurinkoilmakeräin ottaa talteen auringon lämpöä ja alkaa tuottamaan sähköä. Tämä käynnistää aurinkoilmakeräimen puhaltimen, joka puhaltaa kuivaa ja raikasta ilmaa talon sisäpuolelle.

Ilmanvaihdon tarkoituksena on kierrättää ilmaa siten, että kostea ilma lämpenee ja kuivuu sekä kiertää ulkoa sisään ja takaisin. Kun kosteus saadaan poistumaan autotallista, se ei tee sisäilmaa tunkkaiseksi. Näin sisäilma raikastuu ja autotalli pysyy kuivana. Raikkaassa autotallissa on miellyttävämpi oleskella.

 

Miten laite toimii silloin kun aurinko ei paista?

SolarVentin ilmanvaihtojärjestelmä on myös mahdollista saada toimimaan sähköllä erillisen lisälaitteen avulla. Jos vertailet SolarVentiä markkinnoilla oleviin sähköllä toimiviin malleihin, on hyvä tietää, että myös SolarVenti toimii tarvittaessa sähköllä.

SolarVenti SControl Ohjausyksikkö -Plus mahdollistaa viilennyksen kesällä ja tuuletuksen myös silloin, kun aurinko ei paista. Laitteessa on 5 valmiiksi ohjelmoitua ilmanvaihto-ohjelmaa ja viilennys mahdollisuus yöaikaan.
SolarVenti SControl Ohjausyksikkö -Plus mahdollistaa viilennyksen kesällä ja tuuletuksen myös silloin, kun aurinko ei paista.