SolarVenti raikastaa sisäilmaa auringon voimalla

SolarVenti on kehittänyt erilaisia kohteita varten kokonaisen aurinkoilmakeräin-tuoteperheen sisäilman parantamiseen.

Tutustu eri malleihin. 

Vaihtoehtoja erilaisiin kohteisiin

SolarVenti raikastaa sisäilmaa auringon voimalla

Kiinnostuitko sisäilman raikastamisesta Solarventin avulla

Mökit

SolarVenti pidentää mökkikautta. Se tuulettaa ja kuivattaa mökin sisäilmaa aina
auringon paistaessa

Tämä lienee mökillä tuttu tilanne: Sisäilma tuntuu ummehtuneelta ja kostealta talven tai pidemmän poissaolon jälkeen. Sisään astuessa tuoksahtaa tunkkaiselta ja ikkunat huurtuvat.

 

Nämä ovat esimerkkejä liian korkeasta kosteudesta ja olemattomasta ilmanvaihdosta. Kosteus ja homevauriot uhkaavat rakenteita aina, kun tilat jätetään ilman lämmitystä tai alhaiselle peruslämmölle ja jos ei ole tuuletusta.

 

 

SolarVenti -aurinilmakeräin poistaa mökistä kosteuden ja raikastaa sisäilmaa. Lue lisää!

omakotitalon ilmanvaihto

Omakotitalot

SolarVenti parantaa sisäilmaa tai pienentää energiakustannuksia myös omakotitaloissa. SolarVenti toimii ympärivuotisesti aina auringon paistaessa. SolarVenti puhaltaa kuivaa ja lämmintä ilmaa rakennukseen

Lähtökohta SolarVenti -aurinkoilmakeräimen asennukselle voi olla halu parantaa sisäilmaa tai pienentää energiakustannuksia.

 

Oikeaan paikkaan asennettuna SolarVenti -aurinkoilmakeräin parantaa rakennuksen sisäilmaa merkittävästi ja sisäilman kosteus putoaa niin rakenteista kuin huonekaluista ja tekstiileistäkin. Pitkäaikainen käyttö ehkäisee myös mahdollisia homeongelmia. SolarVenti toimii ympärivuotisesti aina auringon paistaessa. SolarVenti puhaltaa kuivaa ja lämmintä ilmaa rakennukseen pitäen rakenteet kunnossa.

 

SolarVenti -aurinkoilmakeräin on täysin aurinkoenergiakäyttöinen – se toimii rasittamatta käyttäjän lompakkoa laiteinvestoinnin jälkeen.

Varaston ilmanvaihto suojaa tavaroita, ihmisiä ja rakennusta

Varastohallit ja maatalous-
rakennukset

Varastohallit ja maatalousrakennukset

Suuremmat SolarVenti -tuotteet soveltuvat teollisuushallien tarpeisiin. Niiden lämmitys- ja ilmastointikustannuksia saadaan alennettua SolarVentin avulla


Kosteuden poisto on tärkeää tiloissa, joissa säilytetään työkaluja, koneita ja laitteita. Oikein valittu SolarVenti myös
tasoittaa konehallin lämpötilaa.

SolarVenti -aurinkoilmakeäin poistaa tehokkaasti kosteutta ja pistää sisäilman kiertämään. Samalla saadaan ilmaiseksi lisälämpöä.

Kosteuden poisto on tärkeää tiloissa, joissa säilytetään työkaluja, soittimia, ajoneuvoja ja puutarhatarvikkeita. Kosteus tiivistyy ensimmäisenä kylmiin metallipintoihin ja työkalut sekä koneet ruostuvat nopeasti. Ilmanvaihto on myös tärkeää, koska maalit, kemikaalit ja lannoitteet, joita varastoissa säilytetään, aiheuttavat ylimääräisiä hajuja ja voivat olla haitallisia hengitettynä.

SolarVentin mallistosta löytyvät erityisesti kellaritilojen tuuletukseen suunnitellut laitteet

Kellarit

SolarVentin mallistosta löytyvät erityisesti kellaritilojen tuuletukseen suunnitellut
laitteet. Myös rossipohjat tuulettuvat SolarVentin avulla. Lue lisää kellarien ilmanvaihdosta!

Kellareiden yleinen ongelma on ummehtunut ja seisova ilma. Kellarit eivät useinkaan ole riittävästi ilmastoidut ja ilman sekä seinien ja kattorakenteiden kosteus on liian korkea. SolarVenti aurinkopuhaltimen vaikutuksen huomaat parantuneena ilmanlaatuna ja vähentyneenä tunkkaisuutena.

Lue lisää kellaripaketeista

Valitse sopivan kokoinen ja tehoinen malli erikokoisiin kiinteistöihin

Autotallit, huvimajat yms

Onko autotallin ilmanvaihto jäänyt suunnitteluasteelle? Tiesitkö, että autotallin ilmanvaihto voidaan toteuttaa helposti ilman käyttökustannuksia yhden seinään kiinnitettävän laitteen avulla? 

 

SolarVentin avulla autotalli pysyy kuivana ja tuuletus miellyttävällä tasolla.

 

Lue lisää autotallin ilmanvaihdosta!

Kosteuden vuoksi lämminkin oleskelutila saattaa ajoittain tuntua kolealta ja tunkkaiselta. Tähän syynä on ilman huono vaihtuvuus. SolarVenti aurinkopuhallin estää kosteutta tiivistymästä rakenteisiin, jolloin kuiva sisäilma lämpiää nopeammin ja sisäilma raikastuu.

 

 

Kesämökin, kellarin tai varaston sisäilma saattaa toisinaan tuntua kostealta tai peräti tunkkaiselta.

Helppo ratkaisu sisäilman parantamiseen on SolarVenti-aurinkoilmakeräin. Se puhaltaa raikasta, kuivaa ja lämmintä ilmaa rakennuksen sisälle auringon voimalla, täysin ilman käyttökuluja