Ekoasuminen-logo

Miksi valita SolarVenti
aurinkoilmakeräin?

Kun haluat lisätä rakennuksen ilmanvaihtoa, tehostaa kosteuden poistoa sekä tukea lämmitystä, niin kaikki tämä onnistuu auringon voimalla. SolarVenti -aurinkoilmakeräimen avulla, täysin ilman kustannuksia.

Kesämökin, kellarin tai varaston sisäilma saattaa toisinaan tuntua kostealta tai peräti tunkkaiselta.

Helppo ratkaisu sisäilman parantamiseen on SolarVenti-aurinkoilmakeräin. Se puhaltaa raikasta, kuivaa ja lämmintä ilmaa rakennuksen sisälle auringon voimalla, täysin ilman käyttökuluja

Radonin vähentäminen SolarVentin avulla

Aurinkoilmakeräimen toimintaperiaate

Auringon säteily lämmittää aurinkoilmakeräimen mustan lämmönkeruupinnan. Paneeliin integroitu aurinkokenno tuottaa sähköä, joka käynnistää automaattisesti puhaltimen, joka puhaltaa raikasta, kuivaa ja lämmintä ilmaa talon sisälle. Toimii ilman sähköliitäntää, täysin auringon energialla – ilman käyttökustannuksia.

Previous slide
Next slide

Vaihtoehtoja erikokoisiin kohteisiin

SolarVenti -mallistossa on tarjolla monipuolisesti laitteita ja ratkaisuja erilaisiin tiloihin. Valitse sopivan kokoinen ja tehoinen malli erikokoisiin kiinteistöihin.

Helppo
asentaa

SolarVenti asennetaan vaaka- tai pystysuoraan seinälle, joka on auringon suuntaan (mieluiten suoraan etelään). Varmista, ettei puu, rakennus tai muu este varjosta paneelia edes talvella, kun aurinko paistaa matalalta. SolarVentin
asennus on yksinkertaista. Seinään tehdään läpivienti ja aurinkoilmakeräin kytketään erityisellä joustoputkella lautasventtiiliin. Seinäasennussarja tarvikkeineen kuuluu vakiotoimitukseen. Saatavana myös kattoasennussarja eri kattotyypeille.

Aurinkoilmakeräinten
vertailu ja testitulokset

Solarventillä halusimme tietää, miten tuotteemme toimivat verrattuna muihin markkinoilla oleviin aurinkoilmakeräimiin. Siksi teimme yksinkertaisen testin muovisella testiputkella, jonka tilavuus on 390 litraa.

 

SolarVenti aurinkoilmakeräimillä on merkittävästi parempi suorituskyky kuin muilla vastaavilla tuotteilla markkinoilla.

Katso tarkemmat testitulokset täältä.

Radonin vähentäminen
SolarVentin avulla

Radon on hajuton ja näkymätön radioaktiivinen kaasu, jota voi esiintyä sisäilmassa. Sen pitoisuus selviää mittaamalla. Yleisesti tiedetään, että hyvä ilmanvaihto vähentää radonpitoisuutta.

Ilmanvaihtoa voidaan tehostaa ekologisesti auringon voimalla SolarVenti – tuotteiden avulla. Huomioitavaa on myös, että radonpitoisuus nousee matalalla paineella. Siksi on tärkeää, ettei tuuletuksessa synny matalapainetta.

Radonin vähentäminen SolarVentin avulla

10 syytä valita SolarVenti

Viimeistä piirtoa myöten mietitty

Toimii auringon voimalla, ilman sähköä
Luotettava ja pitkäikäinen, takuu 5 vuotta
Parantaa sisäilman laatua, poistaa kosteutta ja tasoittaa lämpötilaa
Suomen olosuhteisiin soveltuva testivoittaja.
Myydään 30:ssä maassa
Ei käyttökustannuksia. ei huoltotarvetta.
Markkinoiden kevyin, ei rasita seinien rakenteita
Toimii ilman verkkovirtaa
Mallistossa valmiit ratkaisut eri käyttö- kohteisiin
Valmistettu
Tanskassa

10 syytä valita SolarVenti

Viimeistä piirtoa myöten mietitty

SolarVenti on vahva ja vastuullinen toimija
Radonin vähentäminen SolarVentin avulla

SolarVenti on vahva ja vastuullinen toimija

SolarVentit on valmistettu Tanskassa, ja yrityksellä on pitkä yli 30 vuoden kokemus aurinkoilmakeräinten tuotekehityksestä, tuotannosta ja ammattimaisesta huollosta. SolarVenti on markkinoiden johtava valmistaja ja nyt jo yli 60 000 patentoitua laitetta palvelevat asiakkaita ympäri maailmaa.
SolarVentin aurinkoilmakeräimet ovat korkealaatuisia ja huoltovapaita laitteita. Korkean laadun ja kestävyyden ansiosta niille myönnetään pitkä, viiden vuoden takuuaika.
SolarVenti hyödyntää auringon säteilyn synnyttämää energiaa, joka on jatkuvasti uusiutuva, puhdas luonnonvara. SolarVenti on vastuullinen valinta.